ΒΙΒΛΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

άκου

ράδιο

τώρα! >

ΟΝhttp://ttb.twr.org/greek/http://ttb.twr.org/greek/shapeimage_3_link_0

DiscoverLife.gr

Το “Οδοιπορικό στη Ζωή”,  είναι καθημερινή 30’ εκπομπή, η οποία μεταδίδεται σε διάφορους σταθμούς με τον Αργύρη Πέτρου. 

Η “Γνωριμία Ζωής”, είναι εβδομαδιαία 30’ εκπομπή η οποία μεταδίδεται σε διαφορους σταθμούς με τον Θοδωρή Καλογερόπουλο.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

Το “Οδοιπορικό στη Ζωή”,  είναι καθημερινή 30’ εκπομπή, η οποία μεταδίδεται σε διάφορους ιντερνετικούς σταθμούς με τον Αργύρη Πέτρου αλλά και στο www.360twr.org. 

Η “Γνωριμία Ζωής”, είναι εβδομαδιαία 30’ εκπομπή η οποία μεταδίδεται σε διαφορους ιντερνετικούς σταθμούς με τον Θοδωρή Καλογερόπουλο.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Άνθρωποι καθημερινοί. Από όλες τις πλευρές της ζωής. Όλοι έχουν κάτι κοινό! Ίσως να έχουν και κάτι κοινό μαζί σου. Δες τους και παρακολούθησε τις ιστορίες όπως διαδραματίζονται!

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ

WEB PAGE

Μιά διαφορετική ματιά στη ζωή σου!

Σίγουρα θα έχεις δεί πολλά και θα έχεις ακούσει ακόμη περισσότερα! Εδώ όμως θα δείς και θα ακούσεις κάτι διαφορετικό. Ίσως να σε ενδιαφέρει και να σου χρειάζεται,Εσύ θα αποφασίσεις. Πρόκειται όμως περί της ανακάλυψης της πραγματικής ζωής!

ΣΧΕΔΙΟ “ΑΝΝΑ”

Το «σχέδιο Άννα» είναι ένα πρόγραμμα καθημερινών αιτημάτων προσευχής & ραδιοφωνικών μελετών για γυναίκες, με την κυκλοφορία ενός μηνιαίου ημερολογίου,που περιλαμβάνει θέματα προσευχής για κάθε μέρα, για γυναίκες που βρίσκονται σε θλίψη και σε προβλήματα σε όλο τον κόσμο.

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΩΡΟ

Η Καινή Διαθήκη, στη δημοτική, δώρο για να τη διαβάσει ο καθένας.

Γραμμένη πρωταρχικά στην ελληνική γλώσσα και μεταφρασμένη σε πάνω από 200 γλώσσες και διαλέκτους του κόσμου. Τα λόγια του Θεού, η αφήγηση των αποστόλων και η διδασκαλία του Ιησού Χριστού. Διάβασε τη τώρα και κάθε μέρα.

Ζήτησε την σήμερα, δωρεάν.

ΚΕΙΜΕΝΑ ομιλιών του Dr. J. Vernon McGee

Odoiporiko_keimena.html